Manual Night auditor / Χειροκίνητος Νυχτερινός ελεγκτής

  • 30 views
  • May 23, 2024
Ο νυχτερινός ελεγκτής, είναι μια λειτουργία την οποία μπορείτε να την ενεργοποιήσετε προαιρετικά. Με αυτή τη λειτουργία έχετε τις εξής σημαντικές δυνατότητες:
  1. επιτρέπει τη χρέωση διαμονής και φόρου διαμονής σε real-time (χωρίς night auditor, θα πρέπει να περνάτε στην καρτέλα χρεώσεων χειροκίνητα τις χρεώσεις).
  2. κάθε βράδυ θα μπορείτε να βλέπετε μια περίληψη της ημέρας, καθώς και να κάνετε διάφορες ενέργειες που δεν προλάβατε στο πλάνο. Για παράδειγμα, κάποιες κρατήσεις μπορεί να μην εμφανίστηκαν, ή μπορεί να ξεχάσατε να περάσετε το check in. Το night auditor θα σας δείξει ό,τι εκκρεμότητες έχετε, και μπορείτε να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις.
  3. στην περίληψη της μέρας, θα μπορείτε να δείτε και τα έσοδα της ημέρας, καθώς και να εκτυπώσετε τις κινήσεις της επόμενης.
Σημαντικό: Ο νυχτερινός ελεγκτής πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινώς, αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Κλείνετε με αυτόν τον τρόπο τη μέρα που πέρασε. Για αυτό το λόγο, σε περίπτωση που δεν τον χρησιμοποιήσετε για 2-3 μέρες, θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα στο πλάνο, που θα σας παραπέμπει στο να κλείσετε τις μέρες που πέρασαν. Για να τον ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, ενημερώστε την ομάδα support του PMS Για να προβείτε στη λειτουργία του, μεταβείτε στο Υποδοχή > Νυχτερινός Ελεγκτής – Κλείσιμο Ημέρας και ακολουθήστε τα βήματα. Βίντεο με σχετικές οδηγίες τρόπου χειρισμού του Νυχτερινού ελεγκτή: