Νέα Αναφορά “Σύγκριση Ετήσιων Εσόδων”

  • 16 views
  • May 23, 2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς έχει δημιουργηθεί μία νέα αναφορά με την ονομασία “Σύγκριση Ετήσιων Εσόδων” και μπορείτε να μεταβείτε σε αυτή μέσω του “Αναφορές -> Πωλήσεις – Απόδοση -> Σύγκριση Ετήσιων Εσόδων”.

Το συγκεκριμένο report, μετράει και υπολογίζει μόνο τις τιμολογημένες κρατήσεις, είτε βάσει διανυκτερεύσεων είτε βάσει κρατήσεων, βάσει και των δεδομένων που έχετε επιλέξει να δείτε συγκριτικά ανά έτος.

Στις παρακάτω εικόνες, θα δείτε επιλογές που δίνονται, όπου τα φίλτρα των επιλογών είναι δυναμικά και μεταφέρονται με drag and drop, έτσι ώστε να σας αποδώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εικ.1: Εδώ βλέπουμε συγκεντρωτικά τα τιμολογημένα έσοδά μας αναλυτικά για κάθε τύπο χρέωσης.

Εικ. 2: Όπως θα παρατηρήσετε, σε αυτή την εικόνα, έχει μετακινηθεί το “Room Category” δίπλα στο “Charge Type” (με drag and drop), όπου εμφανίζεται η χρέωση ανά τύπο δωματίου ανά έτος. Επίσης, εάν πατήσετε στο βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, θα σας ανοίξει αναλυτικά η λίστα δωματίων που υπάρχει.

Αντίστοιχα, μπορείτε να τροποποιήσετε το report, έτσι ώστε να εμφανίζει τα έσοδά σας βάσει του τι θα θέλατε να δείτε.

Τέλος, εάν επιλέξετε το εικονίδιο του φίλτρου σε κάποιο από τα πεδία, θα μπορέσετε να επιλέξετε συγκεκριμένο μήνα, έτος, τύπο δωματίου, rate, κτλ, όπως θα δείτε στην ακόλουθη εικόνα.