Προσθήκη χρεώσεων/ υπηρεσιών

  • 17 views
  • May 24, 2024

Για να προσθέσετε μια επιπλέον χρέωση σε μία κράτηση, μεταβείτε :

  • Folios > Add Charge

Ανοίγει μια φιλική-προς-τον-χρήστη καρτέλα η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες προϊόντων του καταλύματος σας, τις οποίες μας έχετε ενημερώσει μέσω set up φόρμας πως πιθανά θα χρεώσετε.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες για εύκολη ταξινόμηση:

  1. Accommodation ( εδώ εμφανίζονται οι χρεώσεις των κρατήσεων, σύμφωνα με τα δεδομένα που αυτές έχουν δημιουργηθεί, δηλαδή μέρες κράτησης και ποσό χρέωσης)
  2. Extras & Products ( εδώ εμφανίζονται όλες οι extra χρεώσεις προϊόντων)

 

Ανάλογα τον λογαριασμό/folio που έχετε επιλέξει μπορείτε να βρείτε και τις ανάλογες χρεώσεις κράτησης. Για παράδειγμα σε folio Φόρου διαμονής το σύστημα θα σας αφήσει να επιλέξετε μόνο τέτοιου είδους χρεώσεις. Ενώ σε folios Nights & Εxtras μπορείτε να βρείτε προς χρέωση όλες τις υπόλοιπες.

Προσοχή: Χρεώσεις Accomodation και Accomodation tax που έχουν ήδη πέσει μέσα στην κράτηση δεν θα σας εμφανίζονται αν πάτε να τις ξανά προσθέσετε. Οι χρεώσεις αυτές καθορίζονται σύμφωνα με τα δεδομένα της κάθε κράτησης και πέφτουν είτε χειροκίνητα απο εσάς, είτε συστημικά απο το Night auditor απο τη στιγμή που έχει γίνει το Check in, της κράτησης.

Μέσα στην κάθε κατηγορία υπάρχει καρτέλα με τα προϊόντα που της ανήκουν και μπορείτε να επεξεργαστείτε την τιμή τους, να προσθέσετε κάποιο σχόλιο ή να κάνετε επιτόπου κάποια έκπτωση. Μπορείτε να συνεχίσετε την προσθήκη προϊόντων με την ίδια λογική.

Σχετικό βίντεο οδηγιών: