Μορφές εκτύπωσης παραστατικών

  • 27 views
  • May 24, 2024

Το RoomRack έχοντας προνοήσει τις πρακτικές ανάγκες των ξενοδοχείων, προσφέρει διαφορετικές επιλογές κατά την εκτύπωση παραστατικών, ανάλογα με το πώς επιθυμεί το κάθε κατάλυμα να εμφανίζονται οι χρεώσεις πάνω στα παραστατικά του. Συνήθως από προεπιλογή υπάρχει μια μορφή εκτύπωσης ενεργοποιημένη, αυτή που εξυπηρετεί το κάθε κατάλυμα αλλά μπορείτε να αιτηθείτε και να έχετε ενεργές παραπάνω από μία μορφή εκτύπωσης.

Οι επιλογές είναι :

  1. Προκαθορισμένη εκτύπωση παραστατικών
  2. Συνοπτική εκτύπωση παραστατικών
  3. Συμπιεσμένη εκτύπωση παραστατικών
  4. Custom εκτύπωση παραστατικών

 

Προκαθορισμένη μορφή Παραστατικών

Είναι η πιο αναλυτική εκτύπωση που μπορείτε να εκδώσετε, καθώς εμφανίζει όλες τις χρεώσεις που έχετε προσθέσει μέσα στην κράτηση αναλυτικά, βάση των ημερομηνιών που έχουν προστεθεί.

Ακολουθεί παράδειγμα :

Συνοπτική μορφή Παραστατικών

Επιλέγοντας αυτήν την μορφή βλέπετε πάνω στα παραστατικά σε απλούστερη μορφή το σύνολο των κατηγοριών χρεώσεων που έχετε προσθέσει στη κράτηση έτσι ώστε σε αρκετές χρεώσεις ίδιου τύπου να μην χρειάζεται να εκτυπώσετε και δεύτερη σελίδα.

Ακολουθεί παράδειγμα :

Συμπιεσμένη μορφή Παραστατικών

Σε αυτή την περίπτωση όλες οι χρεώσεις είτε νυκτών είτε προϊόντων – extras έχουν συμπιεστεί σε μια κατηγορία χρεώσεων που ονομάζεται Accommodation / Διανυκτερεύσεις. Είναι η πιο απλή μορφή έκδοσης και συνήθως είναι αυτή που υπάρχει από προεπιλογή στα νέα καταλύματα.

Ακολουθεί παράδειγμα :

Custom μορφή Παραστατικών

Επιλέγοντας αυτήν την μορφή βλέπετε πάνω στα παραστατικά συγκεντρωτικά το σύνολο των διανυκτερεύσεων, αλλά αναλυτικά τα προϊόντα- extras  τα οποία έχουν συνδεθεί για την συγκεκριμένη κράτηση.

Ακολουθεί παράδειγμα :

 

❗ Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάποια από τις παραπάνω επιλογές για το κατάλυμα σας, επικοινωνείτε με το support τμήμα και το ενσωματώνουμε.

 

Η επιλογή παραστατικού εμφανίζεται μετά το κλείσιμο λογαριασμού & την επιλογή παραστατικού κατά την .