Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

  • 11 views
  • May 24, 2024

Φυσικά και στο RoomRack PMS έχετε όλες τις πιθανές επιλογές εξόφλησης λογαριασμού – για κάθε περίπτωση.

Πολύ εύκολα και ξεκάθαρα, μπορείτε να περάσετε μία πληρωμή που έγινε σε τραπεζικό λογαριασμό και να κόψετε το παραστατικό σας από το σύστημα μας.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα :

1) Θα εισέλθετε μέσα στην κράτηση με διπλό αριστερό κλικ και θα μεταβείτε στην καρτέλα λογαριασμοί.

2) Σε αυτό το σημείο ελέγχετε αν έχουν πέσει οι χρεώσεις του δωματίου. Αν όχι τις ρίχνετε χειροκίνητα πατώντας το “Γρήγορη Προσθήκη Νυκτών”

Προσοχή: Για να πέσουν οι χρεώσεις αυτόματα απο το Night Auditor πρέπει να έχει γίνει σωστά το check in της κάθε κράτησης.

3) Έπειτα πατήστε “Προσθήκη πληρωμής”. Στον τρόπο πληρωμής  επιλέξτε “Bank Transfer” και συνεχίστε επιλέγοντας τον τραπεζικο λογαριασμό που δεχτήκατε το συγκεκριμένο ποσό και το χρηματικό ποσό .
Για να εμφανίζονται οι επιλογές τραπεζικών λογαριασμών, θα πρέπει πρώτα να υπάρχουν περασμένοι οι  αριθμοί λογαριασμών που έχει το ξενοδοχείο σας. Αυτό πραγματοποιείτε, έπειτα απο ενημέρωση του καταλύματος, απο το support team κατά το set – up.

 

     Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταγενέστερα απο το set up του καταλύματος σας, να περάσετε κάποιον λογαριασμό στο RoomRack , θα μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Οικονομικές Ρυθμίσεις > Τραπεζικοί Λογαριασμοί και θα συμπληρώσετε τα ανάλογα πεδία, διαφορετικά ενημερωστέ την ομάδα του RoomRack PMS μέσω email / chat με τα στοιχεία που θέλετε να προσθέσουμε.

 

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τρόπους πληρωμής για το κάθε folio. Στην απόδειξη, θα φαίνονται όλα όπως πρέπει.

 

 

Σχετικό βίντεο οδηγιών: