Αλλαγή τιμής σε συγκεκριμένη κράτηση

  • 11 views
  • May 23, 2024

Το Room Rack Cloud PMS έχει την δυνατότητα απο την στιγμή που υπάρχει διασύνδεση με κάποιο channel manager να τραβάει τις τιμές των κρατήσεων αυτόματα απο εκεί.

Ωστόσο μπορείτε, αν θέλετε, να αλλάξετε την τιμή δωματίου, είτε για online είτε για μια offline κράτηση μέσα απο το RoomRack PMS.

Σημαντικό: Στην περίπτωση που αλλάξετε χρέωση δωματίου, online κράτησης, έπειτα απο συνεννόηση με τον πελάτη σας, μέσα απο το RoomRack PMS, αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει η τιμή της και τα στοιχεία της και στο κανάλι απο όπου δημιουργήθηκε. Η αλλαγή αυτή, ισχύει μόνο μέσα στο PMS σας.

 

Οδηγίες για συγκεκριμένη τιμή σε κράτηση

Κατά τη δημιουργία νέας κράτησης ( ισχύει για Offline κράτηση):

Σενάριο 1: Εφαρμογή συγκεκριμένης τιμής . Σε αυτή την περίπτωση, δημιουργώντας την κράτηση μπορείτε να θέσετε απευθείας την τιμή της κράτησης στο πεδίο PRICE PER NIGHT πατώντας το εικονίδιο του χαρτονομίσματος.

 

Σενάριο 2: Εφαρμογή τιμής & Προσθήκη έκπτωσης . Σε αυτή την περίπτωση, δημιουργώντας την κράτηση μπορείτε να επιλέξετε από το πεδίο DISCOUNT TYPE είτε την επιλογή “Stay Amount” είτε την επιλογή “Reservation amount” για να θέσετε έκπτωση στην τιμή που έχετε επιλέξει.

Στην πρώτη επιλογή θα προστεθεί μία έκπτωση στην τιμή νύχτας ενώ στη δεύτερη επιλογή θα προστεθεί μία έκπτωση στο σύνολο της διαμονής, η οποία θα περιλαμβάνει και οποιαδήποτε έξτρα χρέωση. Στο folio πελάτη θα εμφανίζεται η τελική τιμή, με ενσωματωμένη την έκπτωση.

 

Επεξεργασία μιας ήδη υπάρχουσας κράτησης (ισχύει για Offline & Online κράτηση):

 Αλλαγή τιμής: Κάνοντας διπλό αριστερό κλίκ στην κράτηση που θέλετε να κάνετε αλλαγές και μεταβαίνοντας στο tab Reservations/ Κρατήσεις του πελάτη, μπορείτε κάνοντας scroll down να βρείτε το πεδίο που αναγράφει Billing.

Για να επεξεργαστείτε, πατάτε το μολυβάκι και σας επιτρέπει να αλλάξετε την τιμή ή και να θέσετε μέσα απο εδώ κάποια έκπτωση. Όταν κάνετε τις αλλαγές σας πατήστε “αποθήκευση” και είστε έτοιμοι. 

 

Ακολουθεί σχετικό βίντεο με έκπτωση και πώς να την αφαιρέσετε: